Home › Forums › (Magyar) Apróhirdetések › Új alkatrész adok-veszek
Tagged: motoralkatrész
- This topic has 11 replies, 8 voices, and was last updated 5 years, 11 months ago by
Sapirico.
-
AuthorPosts
-
-
Vince
saidElfekvő,feleslegessé vált,útban lévő polski fiat 125p alkatrészeket vásárolnék.
-
szobodek viktor
saidPolszkisoknak fölösleges nem lesz ????. De biztos akad egy két helyen némi tartalék.
-
Somogyvári János
saidÜdv Mindenki! Keresek alapméretű hajtókar csapágy sort…
Köszönöm -
Kovács Mihály
saidHali. Szomszed városba autósboltot számolnak fel. Van egy készlet gyári polski dugó. 77,1 talán a méret. Egy csapszeg hiányzik belőle. Valakit érdekel irjon megveszem és elpostázom. Ára 10e ft
-
Péterem
saidSzia! Engem érdekelne a dolog, e-mailben a többit folytatjuk, juvepeti88@freemail.hu a címem, írj rám légyszíves. köszi
-
-
Kovács Mihály
saidirtam emailt…..
-
Vince
saidSziasztok márkatársak a Zsombicar.hu oldalán vannak új polski cuccok ha valakinek szüksége van valamire,egész jó áron.
-
Szőnyi János
saidSziasztok, olajteknő tömítést, hengerfejtömítést keresek, újat. Ti honnan szoktátok beszerezni? Nyugvó és hajtókarcsapágyakra is szükségem van. Nem tudtok valahol bent maradt készletekről? Előre is köszi!
-
szobodek viktor
saidÜdv!
http://www.baro-ker.hu/
Próbálkozz náluk. Amikor felújítottam a kocsit nagyon sok mindent be tudtak szerezni. -
Sapirico
saidSzia . Világszínvonalon készít tömítéseket a Kovács Mogyoródon . A többi felejtős .
sapirico
-
-
Anett
saidSorry, this entry is only available in Hungarian. For the sake of viewer convenience, the content is shown below in the alternative language. You may click the link to switch the active language.
Sziasztok! Dugattyúgyűrű garnitúrára lenne szükségem, lehetőleg újra. Van esetleg valakinek, vagy valami ötlet, hogy honnan tudnék vásárolni? Eddig sehol nem jártam sikerrel 🙁
Kösz&üdv:
Anett
-
You must be logged in to reply to this topic.