Kezdőlap › Fórumok › Apróhirdetések › Új alkatrész adok-veszek
Címkézve: motoralkatrész
- This topic has 11 hozzászólás, 8 résztvevő, and was last updated 6 years, 3 months telt el by
Sapirico.
-
SzerzőBejegyzés
-
-
Vince
saidElfekvő,feleslegessé vált,útban lévő polski fiat 125p alkatrészeket vásárolnék.
-
szobodek viktor
saidPolszkisoknak fölösleges nem lesz ????. De biztos akad egy két helyen némi tartalék.
-
Somogyvári János
saidÜdv Mindenki! Keresek alapméretű hajtókar csapágy sort…
Köszönöm -
Kovács Mihály
saidHali. Szomszed városba autósboltot számolnak fel. Van egy készlet gyári polski dugó. 77,1 talán a méret. Egy csapszeg hiányzik belőle. Valakit érdekel irjon megveszem és elpostázom. Ára 10e ft
-
Péterem
saidSzia! Engem érdekelne a dolog, e-mailben a többit folytatjuk, juvepeti88@freemail.hu a címem, írj rám légyszíves. köszi
-
-
Kovács Mihály
saidirtam emailt…..
-
Vince
saidSziasztok márkatársak a Zsombicar.hu oldalán vannak új polski cuccok ha valakinek szüksége van valamire,egész jó áron.
-
Szőnyi János
saidSziasztok, olajteknő tömítést, hengerfejtömítést keresek, újat. Ti honnan szoktátok beszerezni? Nyugvó és hajtókarcsapágyakra is szükségem van. Nem tudtok valahol bent maradt készletekről? Előre is köszi!
-
szobodek viktor
saidÜdv!
http://www.baro-ker.hu/
Próbálkozz náluk. Amikor felújítottam a kocsit nagyon sok mindent be tudtak szerezni. -
Sapirico
saidSzia . Világszínvonalon készít tömítéseket a Kovács Mogyoródon . A többi felejtős .
sapirico
-
-
Anett
saidSziasztok! Dugattyúgyűrű garnitúrára lenne szükségem, lehetőleg újra. Van esetleg valakinek, vagy valami ötlet, hogy honnan tudnék vásárolni? Eddig sehol nem jártam sikerrel 🙁
Kösz&üdv:
Anett
-
Be kell jelentkezni a hozzászóláshoz.